Skin Excellence

Свържи се с нас!

  Въпроси за нашите продукти

  С добро качество ли са продуктите?

  Всички наши продукти протежават специфични характеристики които можете да разгледате в описанието в нашият магазин. Всеки продукт е с гарантирано качество на изработка и устойчивост.

  Каква е мисията на марката?

  MD Beauty е създадена като импулсивен подарък на успешните момичета, заслужаващи най-женското си аз. Мисията ни е да създадем уникални ежедневни продукти за красота, които да гарантират увереността на всяка дама във всички светлини. Създадохме многофункционални и лесни за нанасяне продукти, които позволяват на красотата ви да заблести.

  Кои са MD Beauty Skin?

  Мика Стоичкова и Десислава Власакиева - две успешни млади жени, които вярват в красотата отвътре и отвън. С доказания си международен опит, селектират “Задължителните продукти” за всяка дамска чанта, които да заемат както малко място, така и време. Уверената съвременна жена във всичките й нюанси.

  Създадохме първата си “MUST HAVE” колекция, вдъхновена от забързаната дама, във всяка възраст. Шест грим продукта, които ви осигуряват “Бързо Решение” за всяка ситуация. 

  Към всякаква кожа ли мога да ги изпозлвам?

  Отговорът е,  Да! Нашите продукти са пригодени за всякакъв тип кожа, и могат да се изпозлват по много начини.

  Въпроси за поръчка и доставка

  Как доставяте поръчките?

  Доставки до офиси и адреси в България се изпълняват от куриерски фирми SomeDay. Срокът за доставка е 1-2 работни дни. Цената на доставка до адрес или до Локър е 5.90лв.

  Как мога да получа безплатна доставка?

  Вие получавате безплатна доставка при покупка на продукти над 50 лв.

  Кога да очаквам продуктите си след поръчка?

  Всички поръчки, направени на официалните сайтове на MD Beauty Skin се обработват в рамките на 1 до 2 работни дни. В момента щом поръчката ви бъде обработена от наш сътрудник ще получите имейл с информация за проследяването й.

  Имам проблеми с поръчката си?

  При изпращане на поръчка през официалните сайтове на MD Beauty Skin, моля внимателно преглеждайте всички данни, нужни за успешна доставка – вашите пълни имена, данни за контакт и адрес за доставка. В момента щом пратката ви бъде предадена на куриерската компания, ние нямаме възможността да я пренасочим към друг адрес. Ако срещнете каквито и да е проблеми с вашата поръчка, моля не се колебайте да се свържете с нас чрез контактната форма на официалния ни сайт.

  Must Have Collection

  Всички наши продукти

  Разгледайте всички наши продукти и "Must Have" пакети от нашия магазин. Бъдете подготвени за всяко забързано ежедневие или специален повод с оригиналните гримове на MD Beauty Skin.

  Must Have Collection

  Всички наши продукти

  Разгледайте всички наши продукти и "Must Have" пакети от нашия магазин. Бъдете подготвени за всяко забързано ежедневие или специален повод с оригиналните гримове на MD Beauty Skin.

  Количка